2018-01-05 07:01:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A felettesei értékelni fogják a szorgalmát

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz helyzete azt jelzi, hogy nagyon meglepő, sőt meghökkentő meglepetésekben lehet része. Szerencsére olyan emberekkel töltheti az idejét, akiket nagyon kedvel.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén ismét a változás az úr, de ha ügyesen lavíroz, ön ennek inkább lehet a haszonélvezője, mint a károsultja. Több pénzt is kereshet, ami nyilvánvalóan több felelősséggel is járhat. Amit ön most problémának gondol, az valójában nem is az. Ha mégis találkozik olyan feladattal, ami megoldásra várna, ne gondolkodjon belekezdeni egy percig sem.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ismeri a mondást: ne szólj szám, nem fáj fejem. Ez most a munkahelyi pletykákra alkalmazva nagyon is igaz lehet önre nézve. Ne bonyolódjon bele túlságosan! Nem tudhatja, mikor, kinek az érdekeit sérti meg.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Több bolygó is áll önnel szemben a Bak jegyében. Lehet, hogy ez kisebb-nagyobb érzelmi válságot idézhet elő. Pórbálja racionálisan megközelíteni a problémákat!

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr kedvező befolyását már érezheti a munkájában, de meglátszik a bankszámlájára befolyó összegen és a hangulatán is. Délután korábban kellene haza mennie. Este menjenek szórakozni a kedvesével.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll szemben a Neptunusszal. Ha még nem biztos valamiben, akkor ne beszéljen róla, nehogy elkiabálja. Este inkább tartsa magát távol a nagy társaságtól. Inkább olvasson otthon egy jó könyvet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egyszerre csak egy dolgot intézzen. A közmondás úgy tartja „lassan jársz, tovább érsz”. Végezze azt az egyet pontosan, majd jöhet a következő feladat. Állítson fel magának a mai napra fontossági sorrendet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter még mindig a Skorpió jegyében áll, ez a lehetőségek bolygója. Bármit is tervezett a közel, vagy a távoli jövőre, az bizonyára teljesülni is fog. Szinte gyerekjáték lesz megvalósítani az álmait.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Mindenkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, hogy elhanyagolja őt a kedvese. Hagyatkozzon azonban a puszta tényekre a helyzete megítélésénél. Az is lehetséges, hogy a saját személyiségében is keresnie kell az okokat!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A felettesei értékelni fogják a szorgalmát, sőt akár elő is léptethetik. Hívja össze a családot egy vacsorára, és ossza meg velük az örömét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz nagyon kellemes fényszöget vet az ön jegyére - nagy lehetőségeket jelez, amelyet nem szabad elmulasztania. A párja nem bírja a feszültségeket, ezért válságos helyzetekben egyszerűen visszavonul. Legyen megértő vele!


Halak: II. 19. - III. 20.
Talán nem egészen kiforrottak még a tervek, a lehetőségek egy része már megmutatja magát. Ha üzleti kockázatot vállal, be kell látnia, hogy nem tud majd mindent az ellenőrzése alatt tartani. Ennek értelmében csökkentse minimálisra a kockázatot, és keressen valamilyen pénzügyi támogatót!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: